ALMECOLOCKET · TILLBEHÖR

Det finns ett antal smarta tillbehör som kompletterar Almecos flaklock Almecolocket – från kantskydd till långgodsstöd och belysning. Läs och ladda ned pdf-dokument från vårt broschyrarkiv.

Långgodsstödet för långt eller kort gods till Almecolocket

Med rostfria fästen i locket för placering av stödet antingen på främre eller bakre delen av locket. Du flyttar lätt stödet och kan öppna lockets bakre del när stödet är i främre läget. Stödet tillverkat av aluminium kan förvaras i en hållare under locket då det inte används. Se pris.

Fler märkesspecifika långodslösningar. Långgodsstöd finns även för flak utan Almecolock.

Främre långgodsstöd

Främre långgodsstöd kan vändas ner när det inte används. Finns t ex till King Cab.

Kantskyddet

Tillverkat i blankpolerat, syrabeständigt rostfritt stål som ger bra skydd och förhöjer utseendet på din pickup. Satsen är till sidor och bakluckan. Läs mer om kantskyddet | Se pris.

Magnetfotlampa LED

12 volt. Robust utförande med handtag. Vattenskyddad. Tål tuffa tag. Framdragning av el tillkommer på vissa modeller. Många modeller idag har el-uttag på flaket. Smart kombination med Almecolocket. Perfekt för hantverkaren som jobbar i mörka miljöer. Se pris.

Centrallås i Almecolocket

Centrallåset kopplas in på bilens ordinarie centrallås så du låser locket med din ordinarie billyckel. OBS: ingen extra nyckel för locket behövs. Låsning av locket markeras alltså på sedvanligt sätt med blink och/eller signal. Se pris. OBS: Almecolocket i nedfällt läge förhindrar att bakluckan kan öppnas.

Thule WingBar lasthållarrör på Almecolocket

Almeco monterar lasthållarröret Thule Wingbar på Almecolocket. Thule Wingbar har mjukt välvd aerodynamisk form och underlättar vid lastning uppe på Almecolocket med utmärkta surrningsmöjligheter. Almecolocket behåller sin fulla funktionalitet och går att vika. Thules genialiska T-spårfäste i WingBar gör också att alla Thules cykelhållare och skidhållare för tak- eller lasthållarrör snabbt kan monteras på räcket.

Se alla tillbehör i Almecos Internetshop

Tätningssats för baklucka

Tätningssats baklucka VW AmarokDe som kör och verkar i mycket dammiga miljöer kan ha nytta av den tätningssats till bakluckan som Almeco tagit fram. Tätningssatsen är populär bland dem som vill ha det extra rent och snyggt på flaket oberoende om man har lock eller inte. Satsen kostar 500:- plus moms. Satsen består av självhäftande gummilister för sida och underkant av bakluckan samt monteringsanvisning.

Köp tätningssatsen i Internetbutiken

 

Almecolocket

Publicerat: 2010-11-19. Uppdaterat: 2015-08-06.