Kantskydd till Almecolocket

Almecos populära kantskydd i rostfritt stål kan monteras på de flesta flak på pickuper och är både snyggt och smart

Kantskyddet – som tål mycket stryk – skyddar mot plåt och lackskador samt underlättar lastning, även från sidorna. Det är en ganska oansenlig produkt som gör väldigt mycket nytta. Ingen av våra konkurrenter erbjuder ett handtillverkat rostfritt kantskydd som komplement till pickuplocket.

Kantskyddet höjer andrahandsvärdet på din pickup och är en långsiktig investering. Satsen innehåller tre delar och skyddar både flakets sidor och bakluckan.

Skyddet var från början framtaget endast som ett praktiskt skydd men har med tiden också blivit ett stylingtillbehör tack vare sin höga kvalitet, modellanpassning och lyster.

Tillsammans med Almeoclocket

Nio av tio kunder som monterar Almecolocket köper även kantskyddet till sin pickup. Kantskyddet tillsammans med Almecolocket skapar en robust och smart helhetslösning som klarar tuff användning och oförutsedda händelser.

Läs mer om och beställ Kantskyddet i Almecos Internetshop

Specifikation

Modellbilder

Tillverkning

Kantskyddet tillverkas helt hantverksmässigt av rostfritt stål i Almecos verkstad. Skyddet CNC-stansas fram, bockas och de svängda kanterna TIG-svetsas. Kantskyddet slipas och poleras i flera steg och förses med skyddslister och fästtejp. Arbete och resultat hänger ihop. Nedan ser du produktionen på Almeco och skickliga hantverkaren Roger (klicka på bilderna).

Sidan uppdaterades: 2017-10-08.