Utdragbar lastsläde

Almecos lastsläde monteras på flaket av pickupen eller i bagageutrymmet på din servicebil. Lastsläden löper på hjul och underlättar åtkomst till din last och dina verktyg. Perfekt för hantverkaren och jägaren.

Den utdragbara Lastsläden från Almeco

Inga fler onda ryggar med Almecos Laststläden. Den har tre fasta lägen – inskjuten, halvt utdragen och helt utdragen. Lastsläden lösgörs till fritt rullande genom en lägesknapp under bakkanten. För pickuper kompletteras släden med fördel av Almecolocket. Till lastsläden finns tillvalet gummimatta (se bild ovan). Släden är tät 5 cm från botten och är lätt att skölja av. Ett perfekt tillbehör för hantverkaren och jägaren.

Till lastsläde för bilar utom VW Amarok finns två längder

Lastsläden finns i 2 längder till Fiat Fullback, Isuzu, Ford Ranger, Nissan Navara, Mitsubishi och Toyota. Denna lastsläde har sidofack inbyggda på insidan av släden.

Almecos lastsläde finns i två längder:

Lastsläde för enbart VW Amarok

Denna Lastsläde har aldrig sidofack inbyggda i släden. Vill du ha sidofack, monteras dessa i bilen och rör sig inte med släden. Du kan också köpa lastsläden utan sidofack.

För VW Amarok finns Almecos Lastsläde i två varianter:

Centrallås i Almecolocket är ett unikt tillval jämfört med andra flaklock! Centrallåset höjer kraftigt säkerheten och stöldskyddet på din bil. Du kan förvara verktyg och gods på flaket och känna dig trygg.

Aluminiumprodukt med utmärkt rostskydd · Lång livslängd med bibehållen finish · Lätt och stark konstruktion · Inga rostränder på karossen · Almeco är bilbyggaren med aluminium som specialitet

Lastsläden tillsammans med Vallavagnens Jakt- & hundkåpor

Lastsläden har blivit populär bland hundägare som monterar Jakt- & hundkåpor från Vallavagnen på flakbilar. Kåporna kan byggas på alla flakbilar och dom kan även levereras som en egen enhet.

Vallavagnens standardkåpa har tre hundfack och ett el- och vapenfack. I el- och vapenfacket finns uttag för 12V, konverter till 240 V samt plats för två vapen. Almcos utdragbara Lastsläde monterad under Jakt- och hundkåpan ger utmärkt åtkomst och möjlighet till lastning på flaket. Läs mer och beställ Jakt- och hundkåpor från Vallavagnens hemsida (länk öppnas i nytt fönster).

 


Läs mer om och beställ Lastsläden för VW Amarok i Almecos Internetshop

Fotografier

Uppdaterad: 2018-05-10.