SERVICEINREDNING – Bilinredning servicebil

Almeco har mångårig erfarenhet av att hjälpa hantverkare, servicetekniker och andra med välja en vettig och funktionell bilinredning till sin bil när de utformar sina servicefordon. Almeco jobbar främst med System Edström Bilinredning – mycket flexibla inredningssystem för hantverkarinredningar i bilar. System Edström säger att vi är deras mest trogna återförsäljare.

För att tillgodose våra kunders önskemål monterar vi också serviceinredning från Modul-system som är en stor ledande leverantör av modulära inredningar för servicebilar.

Beställ i System Edströms Net Shop

Almeco är Preferred dealer för System Edström och du kan lägga en beställning i System Edströms Net Shop. Genom att klicka på knappen nedan öppnas ett nytt fönster med System Edströms Net Shop och Almecos återförsäljar-ID skickas med och gör att Almeco är förvald som återförsäljare när du handlat klart och ska fylla i dina uppgifter i fönstret Order/Offert.

System Edströms produkter

System Edström Bilinredning är framtaget med fokusering på flexibilitet. System Edström är det mest flexibla bilinredningssystemet på marknaden. Varje kassett (låda) är en självbärande enhet.

Produkterna inkluderar bland annat:

 

 

 

 

Den kompletta servicebilen från System Edström

Krocktest av serviceinredning

Uppdaterat: 2018-05-07