SYSTEM EDSTRÖM – vår främsta partner inom serviceinredningar

System Edström System Edström Bilinredningar AB

System Edström Bilinredningar AB startade 1958 i Göteborg. Dåvarande ägaren Ulf Edström insåg att det fanns ett behov av inredningar för servicebilar av olika slag.

I början köptes inredning för verkstäder in och monterades i bilarna. Efterfrågan på inredning till servicebilar ökade stadigt och ganska snart insåg man att det behövdes inredning som var anpassat för det mobila bruket.

Under 60-talet så flyttade företaget från Göteborg, först till Södermalm i Stockholms innerstad och senare till Länna, en förort ca. 15 km söder om Stockholm.

Idag ligger företaget i Upplands Väsby, ca. 2 mil norr om Stockholm, flytten hit skedde 1986.

I Upplands Väsby finns det en verkstad för att få inredningen på plats i bilen samt ett hämtlager för Storstockholm. Distribution över Sverige utgår från Kilafors i Hälsingland där vi har vårt logistikcenter.

Beställ i System Edströms Net Shop

Almeco är Preferred dealer för System Edström och du kan lägga en beställning i System Edströms Net Shop. Genom att klicka på knappen nedan öppnas ett nytt fönster med System Edströms Net Shop och Almecos återförsäljar-ID skickas med och gör att Almeco är förvald som återförsäljare när du handlat klart och ska fylla i dina uppgifter i fönstret Order/Offert.

 

System Edströms produkter

System Edström Bilinredning är framtaget med fokusering på flexibilitet. System Edström är det mest flexibla bilinredningssystemet på marknaden. Varje kassett (låda) är en självbärande enhet.

Produkterna inkluderar bland annat:

 

 

 

 

Den kompletta servicebilen från System Edström

Krocktest av serviceinredning


Sidan uppdaterades: 2018-05-07