Takutrustning – pickup utan Almecolock

Almeco tillverkar långlastutrustning till din pickup och precis som många andra av våra övriga produkter tillverkas dessa i aluminium. Vi har tagit fram olika varianter för att att din bil ska bli så flexibel som möjligt: Flakstödet, Framstamsstödet och Frontstödet.

Flakstöd + takbåge

Det vanligaste tillbehöret för last av långt gods är flakstödet och en takbåge på hytten. Flakstödet finns i olika varianter beroende på bilmodell.

Alla stöd sitter i fäste/hylsor som är fastskruvade i bilen och flakstödet går snabbt att lyfta dit och bort vid behov.

Framstamsstöd

Till vissa modeller där flaket har framstamsbåge eller lastgaller så finns ett lastförhöjningsfäste: en framstamsbåge som tillbehör till Nissan Navarra, Mazda BT 50, VW Transporter, Ford Transit, Peugeot Partner Pickup och Ford Ranger.

Frontstöd

Ett tredje stöd finns att tillgå när man är behov av att frakta riktigt långa saker: Frontstöd (front-klyka) som då fästs i fram blir oftast stadigast om man kan utnyttja en befintlig frontbåge.Denna produkt kan endast specialbeställas.

Centrallås i Almecolocket är ett unikt tillval jämfört med andra flaklock! Centrallåset höjer kraftigt säkerheten och stöldskyddet på din bil. Du kan förvara verktyg och gods på flaket och känna dig trygg.

Aluminiumprodukt med utmärkt rostskydd · Lång livslängd med bibehållen finish · Lätt och stark konstruktion · Inga rostränder på karossen · Almeco är bilbyggaren med aluminium som specialitet

Beställ takutrustning i Almecos Internetshop

Sidan uppdaterades: 2010-11-20