TAKUTRUSTNING – skåpbil

Takplattform för arbete och transport

Almeco tillverkar arbets- och transportplattformar i aluminium med hög korrosionsbeständighet och låg vikt. Plattformarna har ett 1 dm lasträcke i framkant och utmed sidorna som standard.

Plattformarna gör stående arbete på hög höjd säkert och effektivt. Till plattformen finns tillbehöret skyddsräcke – vilket är ett lagkrav om arbetshöjden överstiger 2,1 meter. Plattformarna tillverkas efter önskemål vid beställning. (Obs: varningsbelysning är tillval.)

Grundmodeller

Det skiljer mycket mellan de olika plattformarna vi bygger och utrustar bilarna med. Vi utgår från fem grundstorlekar som vi sedan anpassar enligt önskemål.

Tillbehör

Självklara tillbehör till dessa plattformar är:

Kundexempel

Alsike Maskinservices bil är ett exempel på en typ av dubbelplattform som man viker ut. Den används för att för att komma upp och serva stora entreprenadmaskiner.

I sann Almeco-anda så byggs det mesta efter kunden önskemål. Almeco har till exempel byggt en stor del av de specifika plattformarna som syns på Relacoms bilar.

Ett annat kundsegment som använder våra plattformar är fastighetserviceföretag och skyltföretag som behöver komma upp på fasader.

Centrallås i Almecolocket är ett unikt tillval jämfört med andra flaklock! Centrallåset höjer kraftigt säkerheten och stöldskyddet på din bil. Du kan förvara verktyg och gods på flaket och känna dig trygg.

Aluminiumprodukt med utmärkt rostskydd · Lång livslängd med bibehållen finish · Lätt och stark konstruktion · Inga rostränder på karossen · Almeco är bilbyggaren med aluminium som specialitet

Beställ takutrustning i Almecos Internetshop

Publicerat: 2010-11-19. Uppdaterad: 2014-01-23.