Almecolocket tillbehör

Det finns ett antal praktiska tillbehör som kompletterar Almecos flaklock Almecolocket och gör ditt fordon ännu mer flexibelt och anpassat till dina behov.

Långgodsstödet för långt eller kort gods

Med rostfria fästen i locket för placering av stödet antingen på främre eller bakre delen av locket. Du flyttar lätt stödet och kan öppna lockets bakre del när stödet är i främre läget. Stödet tillverkat av aluminium kan förvaras i en hållare under locket då det inte används. Långgodsstöd finns även för flak utan Almecolock.

Kantskyddet

Tillverkat i blankpolerat, syrabeständigt rostfritt stål som ger bra skydd och förhöjer utseendet på din pickup. Satsen är till sidor och bakluckan.

Magnetfotlampa LED

12 volt. Robust utförande med handtag. Vattenskyddad. Tål tuffa tag. Framdragning av el tillkommer på vissa modeller. Många modeller idag har el-uttag på flaket. Smart kombination med Almecolocket. Perfekt för hantverkaren som jobbar i mörka miljöer.

Centrallås i Almecolocket

Centrallåset kopplas in på bilens ordinarie centrallås så du låser locket med din ordinarie bilnyckel. OBS: ingen extra nyckel för locket behövs. Låsning av locket markeras alltså på sedvanligt sätt med blink och/eller signal. OBS: Almecolocket i nedfällt läge förhindrar att bakluckan kan öppnas.

Thule WingBar lasthållarrör

Almeco monterar lasthållarröret Thule Wingbar på Almecolocket. Thule Wingbar har mjukt välvd aerodynamisk form och underlättar vid lastning uppe på Almecolocket med utmärkta surrningsmöjligheter. Almecolocket behåller sin fulla funktionalitet och går att vika. Thules genialiska T-spårfäste i WingBar gör också att alla Thules cykelhållare och skidhållare för tak- eller lasthållarrör snabbt kan monteras på räcket.

Tätningssats för baklucka

De som kör och verkar i mycket dammiga miljöer kan ha nytta av den tätningssats till bakluckan som Almeco tagit fram. Tätningssatsen är populär bland dem som vill ha det extra rent och snyggt på flaket oberoende om man har lock eller inte. Satsen kostar 500:- plus moms. Satsen består av självhäftande gummilister för sida och underkant av bakluckan samt monteringsanvisning.

  • 2 st cliplist.
  • 1 st kronllist.
  • 2 st kronlist.
  • Monteringsanvisningar.
Varukorg