Serviceinredning

Almeco har som påbyggare av fordon har lång erfarenhet av att hjälpa hantverkare, service­tekniker och andra i olika verksamheter att välja exteriör utrustning och funktionell serviceinredning till specialiserade fordon som jobbar.
Serviceinredning 1

System Edström

Almeco har mångårig erfarenhet av att hjälpa hantverkare, servicetekniker och andra med välja en vettig och funktionell bilinredning till sin bil när de utformar sina servicefordon.

Almeco jobbar främst med System Edström Bilinredning – ett svenskt företag med mycket prisvärda och flexibla inrednings­system för hantverkar­inredningar i bilar. System Edström säger att vi är deras mest trogna återförsäljare.

Serviceinredning 3

Modul-System

För att tillgodose våra kunders önskemål monterar vi också serviceinredning från Modul-system som är en stor  leverantör av modulära inredningar för servicebilar med huvudkontor i Sverige och försäljning i fler än 50 länder.

Valet mellan System Edström och Modul system ska avgöras från fall till fall. En del kunder har egna preferenser. Annars kan Almeco med sin stora erfarenhet råda dig i valet mellan de två.

Varukorg