För den kräsna hantverkaren som vill ha ett proffsskåp på sin bil och värdesätter funktionalitet och kvalitet så är ett sandwichskåp något att satsa på. Almeco monterar och inreder efter dina önskemål.

Skåpen är tillverkade av glasfiberlaminat med ett isoleringsskick emellan. Detta inramat av aluminium­profiler gör ett effektivt, stadigt, välisolerat och lättinrett skåp.

Skåpen levereras av Karossan och SN fordonsinredning m.fl. och monteras av Almeco. Dessa skåp finns i huvudsak i 3 olika varianter.

Chicagolåda

Som skåp med originalflak och lämmar kvar. Gäller både pickup-bilar och flakbilar med fällbara sidolämmar. Bakluckan kan behållas kvar eller tas bort och låta skåpets lucka gå ända ner i bak. Benämns oftast som Chicagolåda från Karossan.

Torontoskåp

Här visas ett s.k. Torontoskåp. Det är är ett skåp som ersätter originalflaket och då får sidoluckorna ända ner till lastplanet.

Volymskåp

Volymskåp är också ett skåp som ersätter originalflaket men används mer på chassibilar typ MB Sprinter, Renault Master, Ford Transit m.fl. där det oftast kompletteras med en bakgavellyft.